722749735832768
top of page

pe 19. heinäk.

|

Borgå

Emäsalo Music Festival-risteily - Jorma Uotinen

Risteily Ankarvikenin venekonserttiin. Veden äärelle rakennetulle lavalle nousee Jorma Uotinen ensemble. Lähtö Porvoon keskustasta ja Hamarista.

 Emäsalo Music Festival-risteily - Jorma Uotinen
 Emäsalo Music Festival-risteily - Jorma Uotinen

Paikka & aika

19. heinäk. 2024 klo 16.30 – 20.30

Borgå, Ankarviken, Borgå, Suomi

Vieraita

Tietoa tapahtumasta

Emäsalon musiikkifestivaalien erikoisin venue on Ankarvikenin lahti Emäsalon itärannalla: esiintymislava rakennetaan veden ääreen ja kuulijat kerääntyvät kuuntelemaan konserttia veneistään. 

Tänä vuonna perjantaina 19.7. klo 18:00 lavalle nousee Jorma Uotinen (laulu ja lausunta), Petri Ikkelä (bandoneon ja harmonikka), Ilkka Joronen (piano) ja Helena Plathan (sello), tulkiten muunmuassa Kurt Weilliä, Astor Piazzollaa ja Jorma Panulaa.

Emäsalon musiikkijuhlien tilaama Hamarikuplan puufiskari Gallianan konserttiristeily lähtee Porvoon keskustasta klo 16:30, Hamarista klo 17:00 ja saapuu Ankarvikeniin klo 17:45. Ankarvikenissä ankkuroidumme ja nautimme konsertista. Kotimatkalle lähdemme välittömästi konsertin jälkeen.

Voit tuoda risteilylle mukaan omat konserttievääsi. Huomioithan, että Gallianassa on hyvin alkeelliset WC-tilat. Tarvittaessa pidämme lyhyen tauon Hamarissa ja Mäntysaaressa.

Risteilyn hinta on 50 euroa. Maksu käteisellä tai MobilePayllä veneeseen noustessa. Säävaraus.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page