722749735832768
top of page

su 09. kesäk.

|

Porvoo

Lähipurjehduskurssi

Tule laittamaan online-purjehduskurssin opit käytäntöön Porvoon saaristossa!

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita ajankohtia
Lähipurjehduskurssi
Lähipurjehduskurssi

Paikka & aika

09. kesäk. 2024 klo 9.00 – 14.00

Porvoo, Höylääjäntie 9, 06650 Porvoo, Suomi

Tietoa tapahtumasta

​Purjehdusta voi harjoitella paperilla, mutta purjehtijaksi synnytään vesillä. Hamarikuplan Online-purjehduskurssin opit laitetaan käytäntöön Porvoon saaristossa.

LÄHIPURJEHDUSKURSSI SISÄLTÄÄ:

1 h teoriakertaus, veneeseen tutustuminen ja veneen purjehduskuntoon saattaminen

4 h purjehdus Porvoon saaristossa

Huom! Vesillä tuuli määrittää tahdin. Yllä annetut aikaikkunat ovat suuntaa-antavia. Varaudu siihen että takaisin laiturissa ei olla juuri sovitulla kellonlyömällä.

Purjehduksen aikana pääset ohjaamaan venettä, sekä suorittamaan muita purjehduksen kannalta keskeisiä tehtäviä itsenäisesti ohjaajan tuella.

​Käytössämme on useita aloittelijaystävällisiä pienehköjä retkiveneitä, joissa pääsee tehokkaasti purjehduksen ytimeen.

Veneeseen otetaan kerrallaan 1-4 aloittelevaa purjehtijaa.

HUOM! Purjehdus on sääriippuvaista toimintaa. Jos purjehdusta edeltävänä päivänä näyttää että luvassa on ukkosta, sumua tai navakkaa tuulta (7 m/s tai enemmän tuulen suunnasta ja aallokosta riippuen), siirretään purjehdus toiseen, erikseen sovittaan ajankohtaan. Siirrosta ilmoitetaan sähköpostitse mahdollisimman ajoissa.

Vesillä on aina viileämpää ja purjehdimme myös sateella. Varaudu siis vedenpitävillä ulkovaatteilla / vaihtovaatteilla ja kerrospukeutumisella. Pipo ja hanskat ovat pakollinen varuste. Hanskojen tulee olla synteettistä materiaalia tai nahkaa (ei puuvillaa), esim. puutarha- tai remonttihanskat toimivat hyvin. Kelluntaliivit löytyvät veneestä.

Varaa mukaan juotavaa ja pientä, helposti syötävää evästä. Tuuliolosuhteista riippuen saatamme purjehduksen aikana rantautua saareen josta löytyy ulkohuussi. Veneessä ei ole vessaa, hädän sattuessa hyödynnämme ämpäriä (purjehduskokemus sekin).

Lähipurjehduskurssilla on 14 päivän maksuton peruutusoikeus maksupäivästä laskien. 30 päivää ennen valittua purjehdusajankohtaa kirjallisesti tehdyistä peruutuksista hyvitetään 50 % lähipurjehduskurssin hinnasta. 30 päivän jälkeen tehtyjä peruutuksia ei hyvitetä. Jos olet estynyt tulemasta esim. sairauden takia, pyritään ensisijaisesti löytämään korvaava ajankohta samalle kalenterivuodelle.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page