722749735832768
top of page

VARAA SEIKKAILU KUPLAAN

Ryhmäseikkailijalle

Kuplan suosituin seikkailu on historiahöpinöillä maustettu ohjattu melonta läheisille Sahasaarille. 1,5 h melonnan aikana ehdimme tutustumaan melontatekniikkaan, luontoon ja kadonneen sahan mysteereihin. Alla olevasta kalenterista löydät kaikki kesän melontapäivämäärät. Voit myös tilata ihan oman ohjatun melonnan omalle vähintään kahdeksan hengen ryhmällesi täältä.

Tämä on erinomainen tapa tutustua melontaan!

Omatoimiseikkailijalle

 

Vuokraamostamme löydät aloittelijaystävällisiä yhden- ja kahden hengen avokajakkeja, SUP-lautoja ja jättiuimalautan merellisiin seikkailuihin.

Kalusto on varattavissa nettivarauksella ma-su klo 11-20. Jos varausjärjestelmästä ei löydy etsimällesi päivälle vapaata aikaa, tarkoittaa se että kyseistä tuotetta ei ole saatavilla.

HUOM! Tuplakajakin vuokrahinta on 50 eur per kajakki, ei per henkilö.

Vuokraamossa on:

Viisi tuplakajakkia

Viisi yksikkökajakkia (kaksi avo- ja kolme umpikajakkia)

Viisi SUP-lautaa

Yksi jättiuimalautta

Ehdoista

Nouto ja vesillelasku Hamarin telakan vierestä, osoitteesta Höylääjäntie 9, 06650 Hamari (Porvoo). Maksu paikan päällä MobilePayllä tai käteisellä.

Ilmoitathan peruutuksesta viimeistään 24 h ennen melonta-aikaa. Jos joudumme perumaan melonnan sääolosuhteista johtuen, saat ilmoituksen sähköpostitse noin vuorokautta aiemmin.

Avokajakit ovat erittäin vakaita ja Hamarin sisäsaaristo on suojaisaa melonta-aluetta. Melojien ikähaitari on ollut 3-84 v, kyllä sinäkin pärjäät! Jos kuitenkin jännittää, voit katsoa ohjeita melontaan täältä, tai varata paikan ohjatulle melonnalle.

Saatavuus / Availability


Suodata:
bottom of page