722749735832768
top of page

Wed, May 01

|

Porvoo

Vappuna vesille!

Räntää tai aurinkoa, ei väliä. Vappuna laitetaan hassuhattu päähän, munkki suuhun ja tutustutaan meloen heräävään luontoon Hamarin edustalla.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Vappuna vesille!
Vappuna vesille!

Time & Location

May 01, 2024, 3:00 PM – 4:00 PM

Porvoo, Höylääjäntie, 06650 Porvoo, Suomi

About the event

Etsitkö uutta vappuperinnettä? Tänä vappuna pääset märkään vapputunnelmaan Hamarikuplan kyydissä, kun suuntaamme meloen kohti Hamarin edustan Sahasaaria. Tunnin mittaisen melonnan aikana ehdimme tutustumaan sekä Sahasaarten mielenkiintoiseen historiaan että heräilevään luontoon. Retki ei olisi retki eikä vappu vappu ilman simaa ja munkkeja, jotka nautimme jossain mukavassa poukamassa matkan varrella. 

Vappuna tuppaa tulemaan räntää, joten varauduthan sään kestävällä vaatetuksella, hanskoilla (ei puuvillaa, työ- ja puutarhahanskat toimivat hyvin) ja kumisaappailla. Aloittelijaystävällisissä avokajakeissamme peppu tuppaa kastumaan, joten kannattaa laittaa sade/kuorihousut tai varautua vaihtovaatteilla. 

Retkeä ei toteuteta jos osallistujia on alle kuusi, sataa kaatamalla, ukkostaa tai tuuli on erityisen navakka. Mahollisesta peruutuksesta ilmoitetaan sähköpostitse vappuaamuna.

Voit tutustua Sahasaarten historiaan täältä ja melonnan turvallisuusohjeisiin täällä.

Vappuretkellä on erikoisedullinen hyvänmielen kaudenavajaishinta 25 eur / hlö sisältäen ohjaajan koko matkan ajaksi, siman, munkit, serpentiinin ja tarvittavat turvavälineet. Maksu käteisellä tai MobilePayllä paikan päällä.

Varaa paikkasi vappuiloitteluun alta!

Share this event

bottom of page