top of page

MELONTARETKIÄ RYHMILLE

Oli kyseessä sitten polttarit, firman virkistyspäivät, sukujuhlat tai kaveriporukan kesäpäivä, melominen Kuplassa rentouttaa ja hitsaa joukon yhteen.

Melonta sopii kaikille

Avokajakilla melonta on upea ryhmäaktiviteetti erityisesti siksi, että melomaan pystyy lähes kuka tahansa iästä, fyysisestä kunnosta tai rohkeudesta riippumatta. Kaverin kanssa meloessa tiimihenki ja -työskentelytaidot kasvavat huomaamatta. Hiljalleen lipuva kajakki on mindfulnessia parhaimmillaan, arki ja murheet jäävät rantaan.

Voitte varata ryhmällenne joko omatoimimelonnan tai ohjatun melonnan paikallisoppaan kanssa. Ohjauksen painopistettä voidaan vaihdella toiveidenne mukaan: voimme keskittyä melontatekniikkaan, luontoon, kadonneiden Hamarin Sahasaarten mielenkiintoiseen historiaan tai kaikkiin edellä mainittuihin.

Hamarin paikallinen "kyläbaari" Hamarin Seo on erinomainen paikka täyttää vatsaa ennen tai jälkeen melonnan. Myös vastarannan pienpanimo-ravintola Kråkö Bryggeri on melontamatkan päässä.

Hamarikuplan kalusto

 

Meiltä löytyy aloittelija- ja perheystävällisiä avokajakkeja 12 hengelle (kaksi yksikkökajakkia ja viisi kaksikkoa) sekä yhden hengen SUP-lautoja viis kappaletta. Voit tutustua kalustoon tarkemmin vuokraussivulla. Ryhmähinnat sisällöstä riippuen alkaen 30 € / hlö + alv.

Ryhmävarauksen ehdot

  • Ryhmävarauksen minimimäärä on 6 henkilöä. Jos teitä on vähemmän, varaa melonnat suoraan varauskalenterista: omatoimimelonnat tai ohjatut melonnat.

  • Tilaaja voi perua melonnan ilman veloitusta 2 viikkoa ennen sovittua päivämäärää

  • Kahden viikon aikarajan jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 % varauksen summasta

  • Melontapäivän navakka tuuli (7 m / s tai enemmän), ukkonen, jatkuva rankkasade ja sakea sumu johtavat turvallisuussyistä varauksen siirtämiseen. Siirtopäivämäärä sovitaan erikseen samalle kalenterivuodelle.

Innostuitko? Niin mekin. Kerro toiveesi alla olevalla kaavakkeella ja olemme pian yhteydessä!

Kiitos yhteydenotosta, vastaamme pian!

bottom of page