722749735832768
top of page

ELÄMYKSIÄ RYHMILLE

Oli kyseessä sitten polttarit, firman virkistyspäivät, sukujuhlat tai kaveriporukan kesäpäivä, melominen Kuplassa rentouttaa ja hitsaa joukon yhteen.

Melonta sopii kaikille

Avokajakilla melonta on upea ryhmäaktiviteetti erityisesti siksi, että melomaan pystyy lähes kuka tahansa iästä, fyysisestä kunnosta tai rohkeudesta riippumatta. Kaverin kanssa meloessa tiimihenki kasvaa huomaamatta. Hiljalleen lipuva kajakki on mindfulnessia parhaimmillaan, arki ja murheet jäävät rantaan.

 

Toimintaa kaipaaville ryhmille suosittelemme kajakeilla ja SUP-laudoilla toteutettavaa vesiviestiä, jossa mitataan sekä tasapainoa että heittäytymiskykyä.

 

Hamarikuplan avokajakit ovat aloittelijaystävällisiä, erittäin vakaita ja niihin on helppo nousta kyytiin. Voit tutustua kalustoomme tarkemmin vuokraussivulla.

Merellisiä elämyksiä ryhmille

Alla valmiit, hyväksi todetut pakettimme ryhmille. Ole toki yhteydessä myös, jos mielessäsi on jokin räätälöity elämys.

Ryhmämelonta historiaopastuksella

Rentouttavan melonnan aikana nautitte luonnonrauhasta ja kuulette erittäin vangitsevia tarinoita Hamarin kadonneesta sahatoiminnasta sadan vuoden takaa. Kuplan tykätyin elämys!

Melonta-aika noin 1 h, kokonaisaika 1,5 h. Ryhmän koko 8-16 henkeä.

40 eur / hlö (sis. alv)

Vesiviesti

Oletteko kilpailuhenkisiä, ette välitä kastumisesta ja haluatte ottaa mittaa toisistanne myös vesillä? Siinä tapauksessa kajakeilla ja SUP-laudoilla toteutettava viestikilpailu on juuri teitä varten.

Kilpailun kesto noin 1 h, ryhmän koko 10-30 henkeä.

32 eur / hlö (sis. alv)

Jättiuimalautta

Voitte meloa lautan Hamarin edustalle, ankkuroitua ja viettää kolmetuntisen uiden, hyppien ja maaten auringossa. Lautta on kuin jättimäinen airtrack. Tästä tykkäävät sekä lapset että aikuiset. Muutaman sadan metrin melominen ei ole raskasta ja hyväkuntoinen porukka jaksaa meloa lautan vaikka Hamarin Seolle ruokatauolle. Takuulla kesän hauskimpia päiviä!

Lautan maksimikantavuus on 800 kg, sopiva noin 4-8 hengelle.

100 eur / 3 h

Muita elämyksiä Hamarissa

Kun kuplaan saapuu, kannattaa täällä viihtyä pidempäänkin. Kävelyetäisyyden päästä löytyy ravintola ja kahvila, viihdettä, upeat ulkoilumaastot, shoppailua, kokoustiloja ja majoitusta.

Innostuitko? Niin mekin. Kerro toiveesi alla olevalla kaavakkeella ja olemme pian yhteydessä!

Kiitos yhteydenotosta, vastaamme pian!

Ryhmävarauksen ehdot

  • Ryhmävarauksen minimimäärä on 8 henkilöä. Jos teitä on vähemmän, varaa melonnat suoraan varauskalenterista: omatoimimelonnat tai ohjatut melonnat (tulevat myyntiin maaliskuussa).

  • Tilaaja voi perua melonnan veloituksetta 2 viikkoa ennen sovittua päivämäärää.

  • Kahden viikon aikarajan jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 % varauksen hinnasta.

  • Alle 24 h tapahtuma-ajankohdasta tehdyistä peruutuksista peritään 100 % varauksen hinnasta.

  • Melontapäivän navakka tuuli (7 m / s tai enemmän), ukkonen, jatkuva rankkasade ja sakea sumu johtavat turvallisuussyistä varauksen siirtämiseen. Siirtopäivämäärä sovitaan erikseen samalle kalenterivuodelle.

bottom of page